Het gevoel van thuis

Je hebt een druk leven. Je huis ervaar je daarom het liefst als toevluchtsoord van rust. Een plek die helemaal voelt als de jouwe. Ook ik heb de invloed van mijn omgeving op mijn gevoel ondervonden, en vooral de kracht die daarvan uitgaat. Wat is een persoonlijke plek creëren een sterk middel om je goed te voelen!

Een plek waar je jezelf kunt zijn

Ik help je graag om in jouw huis een sfeer te bereiken die visueel aantrekkelijk is. Die licht en ruimtelijk is en tegelijkertijd warm en troostend, ontspannend en stimulerend. Of je nou alleen bent of in gezelschap. Kortom, een plek waar jij jezelf kunt zijn en waar je je echt thuis voelt.

Mix, match & maatwerk

Jouw wensen en behoeftes zijn het uitgangspunt, daar luister ik dus heel goed naar. Ik wil weten hoe je leven eruitziet, hoe jij een ruimte gebruikt en wat jou blij maakt. Vervolgens vertaal ik dat naar een persoonlijk interieur voor jou, door te mixen en matchen met indelingen, kleuren, materialen en sferen.

Op jouw leven geschreven

Een praktische indeling met een verrassende twist. Modern met vintage, bijvoorbeeld. Klassiek ontmoet strak. Subtiel gaat samen met stoer. Een designerpiece gecombineerd met een familie-erfstuk of een vondst van de rommelmarkt met nieuwe stof. Combinaties op jouw leven geschreven.

Hart voor interieur

Mijn liefde voor interieur heb ik al van jongs af aan. Ik dreef mijn moeder vaak tot waanzin door de vele metamorfoses van mijn tienerslaapkamer. Overal waar ik kwam, ging mijn aandacht uit naar inrichtingen, vormen en kleuren. Toen ik later veel ging reizen, werd de hele wereld een inspiratiebron en werden mijn zintuigen optimaal geprikkeld.

Insideful

Na een carrière in de communicatie besloot ik mijn hart volledig te volgen en een lang gedroomde switch te maken naar zelfstandig interieurontwerper. Ik volgde een opleiding bij NIA, bezocht beurzen, deed workshops en masterclasses. Ook ging ik veel praktisch oefenen en liep ik stage bij PUUR Woonidee. Dat resulteerde in mijn eigen onderneming Insideful.

Inspiratie is overal

In mijn ogen is overal inspiratie. Beurzen bezoeken, reizen, films kijken, naar rommelmarkten, de natuur in, dwalen door grote steden, maar ook: mooie stoffen, prachtige prints, architectuur, nieuwe restaurantjes en winkels ‘ontdekken’, verhalen, kunst, kleurencombinaties, design. Ik loop warm voor dit alles. Die rijke inspiratie pas ik toe in jouw huis, zodat jij je er goed voelt. Als dat lukt, is mijn doel bereikt.

Goed gevoel

Benieuwd hoe ik je kan helpen bij het creëren van dat goede gevoel bij jou thuis? Ik spreek graag met je af voor een vrijblijvende intake. In zo’n intakegesprek luister ik goed naar jouw wensen en behoeften. Je wensen neem ik mee in mijn plan en werk ik voor je uit in een offerte op maat. Als jij het ziet zitten, ga ik vervolgens met plezier aan de slag!

Creatief, fris en puur: de verrassend eigen stijl van Insideful is op maat gemaakt voor de klant. Linda is open en ondernemend en haar humor sprankelt je tegemoet.

Maaike

PUUR Woonidee

De fijne sfeer van het intakegesprek zie en voel je terug in het eindresultaat.
Ik ben heel blij met de styling van mijn nieuwe appartement.

Mike

Vintage, kleurrijk, organisch: de interieurontwerpen van Insideful hebben een eigen stijl. Linda is zorgvuldig, enthousiast, en een detaillist. Toen ik haar voor de eerste keer ontmoette gaf zij meteen een warm, spontaan en aangenaam gevoel.

Yvonne

PUUR Woonidee