Interieurplan

Een interieurplan van Insideful bestaat uit een palet aan interieuradviezen, die je eventueel ook los kunt afnemen:

* advies over de indeling
* advies over materialen en meubilair
* kleuradvies
* verlichtingsplan
* stylingsadvies

Een moodboard (sfeer en stijl) is sowieso een vast onderdeel van het voorstel. Een ontwerp met 3D-aanzichten behoort tot de mogelijkheden. Uiteindelijk lever ik je een mooie eindpresentatie.

Inspelen op jouw wensen

Wat ik het belangrijkst vind? Dat ik goed inspeel op jouw wensen en ideeën. Pas dan levert Insideful waardevol werk. Daarom wil ik graag onafhankelijk advies kunnen geven. Dit betekent dat ik geen geen afspraken heb met merken of winkels en geen marges ontvang.

HOE IK WERK

Uitgebreide intake

Ik kom bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Zo kan ik meteen jouw huis of de ruimte(s) waar het om gaat goed bekijken. In het gesprek staan jouw wensen en behoeften centraal, zodat ik ze kan meenemen in mijn plan. Na deze intake maak ik een offerte op maat voor je. Ik specificeer wat ik voor je ga uitwerken en breng de tijdsplanning en kosten in beeld. Is alles naar wens? Dan ga ik voor je aan de slag!

Tussentijdse bespreking

Allereerst presenteer ik je een moodboard en een aantal indelingen. We bespreken of je je kunt vinden in de weergegeven sfeer en kiezen een voor jou ideale indeling. Dit is ook het moment dat ik graag jouw feedback hoor, voordat ik verder ga met de uitwerking. Het definitieve interieurplan bestaat uit een eindontwerp met moodboard, plattegrond, kleuren, materialen, meubels en accessoires. Ik kan je dit in 3D presenteren, wat bijvoorbeeld bij verbouwingen zeker aan te raden is.

Eindpresentatie

Na mijn presentatie kun je zelf aan de slag, maar ik kan je ook nog adviseren bij aankopen, voor je gaan shoppen of de styling van de ruimte verzorgen; mogelijkheden die we al tijdens het intakegesprek bespreken en die ik desgewenst opneem in de offerte. De doorlooptijd van intakegesprek tot eindpresentatie is gemiddeld 4 weken.